Service en Garantie


Zorgeloos winkelen
Omdat alles in het teken van jullie kindje staat, verwacht je dat de gekochte producten goed zijn. Maar ook dat je altijd kunt terugkomen als er iets mee is. En mocht het onverhoopt fout gaan met je zwangerschap, dan nemen we alle (ongebruikte) spullen zonder problemen retour en krijg jij gewoon je geld terug.

Garantie
Uiteraard geeft Baby-abc op alle producten garantie. Standaard gaat dit om de garantie die de fabrikant geeft; we noemen dit fabrieksgarantie. Wij vinden de nazorg van producten belangrijk, daarom mag je ook ná de fabrieksgarantie contact opnemen. Baby-abc staat voor 'geen-gedoe-garantie'. Je kunt met ons mailen en  chatten. Wij staan voor je klaar. Deze garanties doen niets af aan de wettelijke garantie. De wettelijke garantie geldt voor alle artikelen die je bij ons koopt. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Klachten
Mocht je desondanks toch nog ervaren dat onze service of product niet is zoals je wenst en wil je een klacht indienen, dan kan dat op de volgende manier:
- vul het formulier in op: https://baby-abc.nl/pages/contact
- ontvangstbevestiging wordt vermeld op de pagina 
- wij reageren zo mogelijk nog dezelfde dag en garanderen binnen 2 werkdagen inhoudelijk te zoeken naar een oplossing

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Stichting Webshop Keurmerk via  https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/